TJEJKVÄLL

 
En så fin kväll det blev tillsammans med bästa Linda och Joanna. En otroligt mysig kväll med hämtmat och hemmagjord milkshake i kvällssolen på balkongen. Även om det blev kyligt så kämpade vi på med filtar till klockan var över 23 innan vi åkte ner till min syster en stund för att spela spel. Är det sommar så är det. Det blev en bra avslutning på min semestervecka som varit över förväntan. Har ändå hunnit så mycket på de här dagarna. Även om jag i skrivande stund känner att det hade varit skönt att ha fler sammanhängande lediga veckor. Men jag har ändå tre veckor kvar i Augusti, så det är inte fy skam ändå. Imorgon kickar vi igång en ganska så intensiv arbetsmånad för min del. Ska göra mitt bästa för att fortsätta ta tillvara på sommaren nu.
2
sarah

åh vad myssigt ser ut och vad fina bilder =)

Svar: Tack så mycket!
Eleni Apostolakis

iseedee

Det är jobbigt att behöva splittra semester, men det är samtidigt skönt att ha semester att se fram emot kvar i sommar. :D Min börjar inte heller förrän mot slutet på juli.
Det ser ut som att ni har haft en riktigt mysig kväll.

Svar: Ja det är både och det där. Fast nästa sommar tar jag nog en längre och mer sammanhängande semester :) Hoppas du fick ett härligt avslut på sommaren!
Eleni Apostolakis