FÖDELSEDAGSKALAS

 
Din helt fantastiska lilla Hanni, vad vi älskar dig! På tisdag blir smulan fyra år och det var värt att fira redan idag med nära och kära. Jordgubbstårta, grön klänning, en egen ballong och massa paket var vad som önskades allra allra mest. Och jag tror vi uppnådde precis allt. Så otroligt glad och nöjd över sin dag. Så pass nöjd att hon tyckte att alla kunde gå hem direkt efter fika och dansuppträdande, haha. Tur att barn kan vara sådär fantastiskt ärliga. Framförallt Hanna har alltid varit extra bra på att slänga ur sig saker i tid och otid, men hon bjuder oss alla på otroligt många skratt också.
 
Tusen tack till alla som kom och firade vår Hanna❣
 
Och som bästa avslutet på dagen tog jag och min syster en kvällspromenad på 6,5km där vi startade med att ta oss uppför Södra bergets skidbacke. Trots att det regnade på oss mer eller mindre hela tiden så var det fantastiskt härligt att ge sig iväg ut såhär på kvällskvisten efter en lång arbetsvecka som avslutades med kalasförberedelser och firande. Behövde det här nu.
3
Mimmi

Tack för ett härligt kalas! Å dessa små trollisar, de lyckades t.o.m. få oss lyfta RUMPORNA ur soffan och dessutom göra "omöjliga moves" med desamma..... Akta inredningen och små barn!!! Haha!

EVELINA

Vad härligt att firandet blev så lyckat! Och håller med dig om att barn verkligen kan vara brutalt ärliga, på ett roligt sätt :) Underbara bilder!

torres

Åh så söt! Grattis till sötnosen :D

Svar: Tack!
Eleni Apostolakis