PERFEKTA HANDBAGAGET

 
Längtan hem till vårt Grekland börjar bli nästan olidlig! Konstigt nog så har jag inte tänkt på det lika i år. Tror knappt jag nämnt något här på bloggen heller förutom att vi bokade resa i början av året, vilket är ovanligt för min del. Kanske är det för att så mycket annat har tagit upp tiden, men allra mest för att jag försökt att inte längta framåt på samma sätt som jag lätt annars brukar göra. Har försökt fokuserat mera på Nuet. Idag. Även om jag alltid har den där längtan inom mig så vill jag inte att tiden ska rusa iväg. Jag vill njuta varje dag fram tills dess att något efterlängtat väntar. Och än får vi vänta några veckor till.
 
Vilket fall så har jag hittat det perfekta handbagaget. Det kan så klart användas till vad som helst. Stranden, jobbet, träningsväska eller bara ändå när saker ska packas med. Men i mitt fall så tänker jag i första hand handbagage till resor. Den är i modellen större men ändå inte för stor. Den rymmer med enkelhet något extra ombyte, någon tidning, systemkameran och jag som dessutom brukar släpa på min laptop, pass, plånbok och kanske någon godispåse så klart. Det är vad som oftast brukar få hänga med mig in på flyget. Att den dessutom var nedsatt från 150kr till 100kr gör inte saken sämre. Det gällde dock just den här färgen och kan även varit en begränsad tid. Jag köpte min förra veckan. Men annars är 150kr också helt överkomligt och då finns den även i flera färger. Ni hittar den hos Lager157. Ett litet tips från mig till er.
Handbagage - Resa - Tips - Väska till resa - Väsktips
2
JUNITJEJ

Vilken fin väska!

Bella

Perfekt, tack för tips och jag som letar efter en sån där "lagom"bag. Men vad är det för snygg stråhatt och något blommigt vackert som syns på bilden...alltså jag vill ha! Är det något nytt och var i så fall?

Svar: Det är shorts med som en kjol över. Kommer från H&M :) Förlåt för väldigt sent svar!
Eleni Apostolakis