SKOLAVSLUTNING

 
Tänk att dagen nu var här - när vår lilla stora tjej stod där i kyrkan, med blomkrans i håret och det första riktiga året i skolan var över. Tänk att hon redan gått ur ettan. Och att flickorna nu har påbörjat mer än ett två månaders långt sommarlov. Med mycket pussel så har vi nog fått ihop det. Dom fina blomkransarna kom i ett paket för ett par dagar sedan från min bästa moster som tänkte på att flickorna kanske ville ha blommor i håret till skolavslutningen. Så klart dom ville ha det! Tack❣ Åh, vad dom var fina och visst blir man stolt. Älskade ungar.
 
Och jag har Äntligen tagit helg. Det har varit otroligt långa och många arbetsdagar. Men idag, efter min åttonde arbetsdag, så kunde jag gå hem till familjen och äta middag tillsammans dom för att fira in helgen. Det var faktiskt första gången sedan i torsdags förra veckan som jag kunde äta middag med resten av familjen. Oj, så efterlängtat. Det är också anledningen till varför det ekat tomt här inne. När jag kommit hem om kvällarna har jag varit så trött så jag nästan lagt mig på en gång. Men nu är jag tillbaka och kommer ha sommarlov med barnen i nästan två veckor, förutom ett par arbetspass. Men dom räknas nästan inte. Det ska bli så så skönt! Närmast laddar vi upp för Hannas kalas i helgen. Heja heja, ingen rast ingen ro, haha. Trevlig helg!
1
Mimmi

SOMMARLOV...Juni och Midsommarafton, de tre finaste ord jag visste som barn, de smakade nästan jordgubbstårta i munnen och de var så fina att skriva om och om igen med snirkliga bokstäver... Fina små sommarälvorna <3