SOMMARTIDER & FYRAÅRSKONTROLL

 
Hej och hå vad dagarna går. Igår började jag dagen med personalmöte och tårtfrukost på Birsta City innan jag åkte hem till bustrollen igen. Vi hann sedan med både jordgubbar och sol hos mina förläldrar och så avslutade jag med en shoppingtur tillsammans syrran på kvällen.
 
Idag har vi varit med mormor på stan, fixat ärenden innan vi skulle på fyraårskontroll med Hanni. Den långa tjejen på 110cm gjorde sedan överkurs i detaljerade gubbar när hon ritade och talade om alla färger på både svenska och engelska. Ja, räknade för den delen också på två språk. När man sedan får det där leendet och en viskning om att hon gör lite överkurs på vad som förväntas. Blir jag förvånad? Inte det minsta, haha, lilla härliga unge! Som alltid går man därifrån lite extra stolt över sitt barn när allt gått som det bör.
 
Nu har allt inhandlats till midsommartårtan och midsommarkläder är provade. Ungarna duschade. Och nu har vi lovat lite sent kvällsmys med film och popcorn. Sommartider hej hej! Önskar er en superhärlig midsommarhelg och håller alla tummar på att väderprognosen visar helt fel.
3
Mimmi

Hanni är en imponerande liten varelse! <3 Alla barn på tillväxt är ju små mirakel... <3

Julia

Hej.
Välkommen till min SecondhandShop -->> https://heladagen.wordpress.com/ Massor av unika plagg och acessoarer!!

JUNITJEJ

Vilka fina bilder!