SPIKARNA

 
Den här helgen stoppar jag någonstans långt in i hjärtat och den ger mig både värme och glädje. Igår var vi uppe tidigt och packade picknickväskan och bilen för att åka ut mot Spikarna på vår Ö här i Sundsvall. Det är så vackert där så det nästan gör ont i hjärtat. Hela vägen dit gör mig alldeles upprymd, tagen och lycklig. Allt på en och samma gång. Jag hade först äran att få ha en familjefotografering där ute och direkt efter det så mötte jag upp min lilla familj som hade hittat den perfekta picknickplatsen. Våra tokiga ungar tyckte det blåste kallt där på klipporna men det var allt mysigt ändå. Vi var ute hela dagen och fick middagsgäster lagom till grillningen mot eftermiddagen. En kväll där det plötsligt smeds planer och nya mål inför nästa år. Vi tänker tydligen bestiga kebnekaise. Desto mer jag tänker på det desto roligare känns det som det kan bli. Vilken upplevelse.
 
Imorse var vi ännu en gång uppe i farten tidigt för att åka mot Mayas fotbollsmatch. Duktiga fotbollstjejen! Resten av dagen spenderade vi sedan hos mina föräldrar med syster, Anton och min mormor och morfar. Barnen sprang i vattenspridaren, vi grillade och åt jordgubbar. Det var top notch som avslut på den här helgen. Sommaren fortsätter att leverera.
1
Mimmi

Verkligen vackert där. Gulligt med den lilla fågeln som simmar i inloppet...bland allt annat GULLIGT på bilderna...jodå, det är ju ingen hemlighet att vi tycker P är gullig också!

Svar: Hihi, tänk att jag får fånga så mycket gulligt när jag fotograferar! :D <3
Eleni Apostolakis