LILLA HJÄRTAT

 
Hon ber mig inte vara med och leka men jag får gärna vara i samma rum. Om jag vill. Trots att jag sitter där bredvid så bryr hon sig inte om mig. Det är på något vis så rofyllt att bara få vara där, höra henne leka och se henne flytta sina små saker runt runt. Så nöjd med sin tillvaro. Nu har jag lovat henne på riktigt att vi ska göra klart dockhuset och fylla det med fler små saker. Senast på hennes födelsedag ska det vara klart. Och det är hon så nöjd med. För visst är hon lite avundsjuk på storasyster som har så mycket mer saker i sitt dockhus. Där som hon ibland smyger sig in och leker en stund när Maya är i skolan. Lilla hjärtat som har sådan hosta men ändå är så snäll och glad!
4

MORNING

Inlägget är delvis sponsrat av Rum by Angelica.
 
 
God morgon, eller kanske god förmiddag! Älskar att få vakna till solsken ännu en dag. Och imorse unnade jag mig en kaffe latte i nya muggen från By on. Muggarna kom i månadens utskick som ambassadör åt Rum by Angelica. Jag valde dom själv och tycker dom är så himla fina. Båda att dricka något gott ur men även som en liten vas. Funderar faktiskt på att sätta en vårlök i åtminstone en av dom. Vad tror ni om det?
 
Känner mig alldeles pirrig i kroppen av fågelkvitter och solsken. Tror vi sätter oss ute på trappen för att få lite d-vitamin när vi hämtat hem Maya från skolan. Hanni har sådan hosta så vi måste ta det lite lugnt, men friskluft en liten stund skadar nog inte.
1

SOME OF MY FAVORITES

Har en samling med fina saker som är stora favoriter här hemma. Många av de får en plats i mitt vitrinskåp när de inte kommer till användning någon annanstans för tillfället. Det kan alltså vara lite variation där inne från dag till dag. Här delar Mateus, kosta boda, House doctor, Bergs potter och Ernst bland annat hyllplatser. Och så klart favoritböckerna The Kinfolk Table och The Kinfolk Home. Undra hur många gånger jag bläddrat i dessa.
 
 
Vilken helg! Det har kalasats både för min morfar, moster och morbror. Solen har visat sig i dagarna tre och äntligen ser man hur det börjar smälta. Även om våra snöberg får hjälp på traven av traktorer och dom får frakta bort mängder med snö. Men det gör ingenting. Så länge man ser att det börjar försvinna är jag glad!
 
En liten Hanni har vaknat hes och förkyld efter två dagar på förskolan förra veckan. Det är inte mycket som krävs. Men än så länge är hon ändå vid gott humör och relativt pigg vilket fall. Jag har en riktig långvecka med bara en ledig dag så jag gissar att veckan kommer swisha förbi. Ni missar väl inte att Birsta City firar 10 år och har med det jubileumsvecka med en massa artiser och happenings hela veckan! Det är alltid kul när det händer någonting. Nu ska jag njuta av några timmars mys hemma med Hanna innan jag ska mot jobbet i eftermiddag. Ha en fin dag!
1