GLAD PÅSK

Smink och viss del av utklädnader är sponsrade av Vegaoo.se.
 
 
Äntligen kom en långhelg tillsammans med hela familjen. Tre dagar med tid till att umgås och bara vara. Idag har vi haft gäster och bjudit på årets påsktårta. Så mysigt att få besök och barnen har blivit överöst med påskägg i en hel vecka nu. Imorse fick de springa och leta ledtrådar för att hitta våra påskägg och påskpresenter. Något som blev väldigt uppskattat om än det var tråkigt att vi inte kunde göra det utomhus i år. Dagen till ära var Hanna en påskkärring och Maya en påskhare. I samarbete med Vegaoo.se kom bland annat påsksmink till ansiktsmålning, kvast, kaninöron, fjädrar till dekoration och en hel massa påskgodis. Dom har allt man kan tänka sig till maskerader och kalas. Både till vuxna och till barn och dessutom till väldigt bra priser. Jag vet definitivt var vi kommer inhandla utklädnader nästa gång.
 
En sådan mysig dag som bjudit på härliga dansuppträdanden av barnen och en massa goda skratt. Nu avslutar vi i soffan framför en familjefilm. Glad påsk!
3

SKÄRTORSDAG

 
Och så var påsken här! Imorse fick jag måla en liten fröken till en Pop-mus när dom på skolan har P-dagen och alltså får klä ut sig till något på bokstaven P. Pop-mus var något nytt för mig men är hon glad så är jag glad, haha. Under tiden Maya gör sina sista timmar på skolan innan påsklovet så ska jag och Hanna skola om våra tomatplantor och fixa lite här hemma. Sedan åker vi ut till min mamma och pappa för en snabb lunch innan flickorna ska få gå på salong och klippa sig. För Hanna blir det första gången så det kan bli spännande och se hur det går. Det kan ju inte bli värre än när Maya lekte frisör för ett par år sedan och Hannas frisyr fått växa ut så sedan. Jag skulle själv behöva fräscha till barret för jag ser ut som ett troll, men barnen går först. Nästa gång blir det min tur.
1

INFÖR PÅSKEN

 
Vi börjar närma oss påsken och visst älskar jag högtider bara allt mer sedan barnen kom. Och framförallt sedan de började bli så stora så dom faktiskt förstår och kan finna glädje i det hela. Jag kör lite lagom är bäst. Ödslar ingen större energi till att påskpynta hela hemmet utan är nog mer "less is more" när det gäller den biten. Men självklart måste vi ha påskris och den här gången hittade jag dessutom världens finaste påskfjädrar från Trendsisters. De ser nästan ut som vackra blommor på grenarna. Fyndade även det otroligt fina påskägget som vi ska fylla med godis. Det finns nu på halva priset hos Indiska. Den vita enkla Kaninen hittar ni hos Cervera och det matta vita ägget är från Buketten för ynka 25kr. Dessutom fick jag ett så roligt samarbete lagom till påsken, så igår kom ett paket fyllt med årets påskgodis och delar till barnens utklädnader. Till helgen väntar vår årliga påskfika och då brukar barnen alltid vilja klä ut sig, vi gömmer ägg och jag bakar påskbakelser eller påsktårta. Det har blivit vår egna lilla tradition och det är något flickorna ser så mycket fram emot. Gör ni något särskilt över påsk?
 
På tal om något annat. De här bilderna är tagna i köket och där har vi just nu vita väggar. Det är enda rummet vi inte målat om ännu. Nu kliar det i mina fingrar något enormt och jag är så sugen på att måla köket ljusgrått istället. Vad tror ni om det? Nej, nu är det dags för mig att åka mot jobbet strax. Ikväll blir det fikadejt med Isabel, så det ser jag fram emot. Ha en härlig tisdag!
Hemmet - Inredning - Inredningsdetaljer - Påsken - Påskhare - Påskpynt - Påskris - Påskägg
2