BAKA BAKA

 
Inget lov utan att baka något. Det är lite som tradition att slänga ihop åtminstone någonting när vi är långlediga. Oftast på barnens begäran. Som idag. Det önskades göra chokladbollar, så chokladbollar blev det. Och dom imponerade med deras teamwork. Annars har de här två en tendens att kunna göra bråk av allt och inget mest hela tiden. Ofta känns det som att dom retar varandra till att bråka bara för att. Men sedan kan de också vara bästa vänner och leka helt fantastiskt fint. Och vid bakandet var en sådan stund. Helt själva bestämde de vem som skulle göra vad innan vi satte igång och tänk så mycket lättare allting kan gå då. Så glada, dom tyckte det var så roligt och framförallt var dom vänner under hela tiden. Det resulterade i en jättemysig och härlig stund tillsammans. Älskade ungar!
 
Igår startade vi dagen med ett träningspass, idag bakar vi chokladbollar och fikar efter lunch. Precis som det ska vara. Men jag har båda dagarna hunnit med en liten promenad vilket fall. Igår var vi och hälsade på min syster för att göra nya naglar och ikväll är Patrik och Maya ute och åker skridskor. Det är ganska skönt med lov.
3
Rebecca Adnell

Helt underbara bilder - så mycket glädje!

Svar: Tusen tack! <3
Eleni Apostolakis

Mimmi

Åh så gulliga Glada Bagare!

Svar: <3
Eleni Apostolakis

Ebba

Jisses vilket vackert fat chokladbollarna fick bo på! Var kommer det ifrån om jag får fråga? Underbar blogg!

Svar: Tack så mycket! Fatet är egentligen en mattallrik från Indiska. Helt underbar! Köpte ett som uppläggningsfat till att börja med men överväga att köpa till så vi kan ha de som tallrikar till helgmiddagarna :)
Eleni Apostolakis