GLAD PÅSK

Smink och viss del av utklädnader är sponsrade av Vegaoo.se.
 
 
Äntligen kom en långhelg tillsammans med hela familjen. Tre dagar med tid till att umgås och bara vara. Idag har vi haft gäster och bjudit på årets påsktårta. Så mysigt att få besök och barnen har blivit överöst med påskägg i en hel vecka nu. Imorse fick de springa och leta ledtrådar för att hitta våra påskägg och påskpresenter. Något som blev väldigt uppskattat om än det var tråkigt att vi inte kunde göra det utomhus i år. Dagen till ära var Hanna en påskkärring och Maya en påskhare. I samarbete med Vegaoo.se kom bland annat påsksmink till ansiktsmålning, kvast, kaninöron, fjädrar till dekoration och en hel massa påskgodis. Dom har allt man kan tänka sig till maskerader och kalas. Både till vuxna och till barn och dessutom till väldigt bra priser. Jag vet definitivt var vi kommer inhandla utklädnader nästa gång.
 
En sådan mysig dag som bjudit på härliga dansuppträdanden av barnen och en massa goda skratt. Nu avslutar vi i soffan framför en familjefilm. Glad påsk!
3
Mimmi

Vilka söta påskfirare!!! ....de såg lite annorlunda ut när vi kom... Men den lite tilltufsade haren i tårar och Pippi Långstrumps kusin som tog emot oss var minst lika söta.... =D

Svar: Haha, jaa det blev lite drama precis när gästerna knackade på. Men lika mysigt slutade ändå dagen till sist. Oavsett huckle eller inte, haha.
Eleni Apostolakis

Issa

Åh vilka härliga bilder! ❤️

Svar: Tack! <3
Eleni Apostolakis

Bella

Hur söta som helst!

Svar: Tack så mycket!
Eleni Apostolakis