INFÖR PÅSKEN

 
Vi börjar närma oss påsken och visst älskar jag högtider bara allt mer sedan barnen kom. Och framförallt sedan de började bli så stora så dom faktiskt förstår och kan finna glädje i det hela. Jag kör lite lagom är bäst. Ödslar ingen större energi till att påskpynta hela hemmet utan är nog mer "less is more" när det gäller den biten. Men självklart måste vi ha påskris och den här gången hittade jag dessutom världens finaste påskfjädrar från Trendsisters. De ser nästan ut som vackra blommor på grenarna. Fyndade även det otroligt fina påskägget som vi ska fylla med godis. Det finns nu på halva priset hos Indiska. Den vita enkla Kaninen hittar ni hos Cervera och det matta vita ägget är från Buketten för ynka 25kr. Dessutom fick jag ett så roligt samarbete lagom till påsken, så igår kom ett paket fyllt med årets påskgodis och delar till barnens utklädnader. Till helgen väntar vår årliga påskfika och då brukar barnen alltid vilja klä ut sig, vi gömmer ägg och jag bakar påskbakelser eller påsktårta. Det har blivit vår egna lilla tradition och det är något flickorna ser så mycket fram emot. Gör ni något särskilt över påsk?
 
På tal om något annat. De här bilderna är tagna i köket och där har vi just nu vita väggar. Det är enda rummet vi inte målat om ännu. Nu kliar det i mina fingrar något enormt och jag är så sugen på att måla köket ljusgrått istället. Vad tror ni om det? Nej, nu är det dags för mig att åka mot jobbet strax. Ikväll blir det fikadejt med Isabel, så det ser jag fram emot. Ha en härlig tisdag!
Hemmet - Inredning - Inredningsdetaljer - Påsken - Påskhare - Påskpynt - Påskris - Påskägg
2
Mimmi

Satt precis och tänkte; det börjar smyga sig in lite annat än grått därhemma, när jag såg de ljuvliga fjädrarna...Haha!

Svar: haha, jaa men lite annat smyger sig in också. Och vi har inte bara grått utan en hel del grönt också faktiskt :D
Eleni Apostolakis

Bella

Alltså..hur fint som helst! Så där lagom i mina ögon. Träbrickan från HM har du den i ljust eller mörkt trä? Beställde nämligen den mörka och den var väldigt mörkbrun i färgen..beslutsångest

Svar: Jag köpte den ljusa. Såg båda i butik och fastnade väldigt för en ljusare varianten. Men båda är fina om du frågar mig :)
Eleni Apostolakis