LYCKLIG AV TAKDROPP

 
Alltså wow vilket väder denna lördag bjudit på. Så avundsjuka på alla som vart lediga och kunnat varit ute i det värmande solskenet. Jag sprang faktiskt ut några minuter och ställde mig mot husväggen under lunchen. Så himla härligt. Man blir verkligen lycklig av lite takdropp. Lite sorgligt att vi inte kommer kunna gömma påskäggen ute på gården i år, för det finns inte en möjlighet att den här snön ska kunna tina bort på bara tre veckor. Men för varje droppe och för varje pöl jag ser kommer lyckoruset! Våren har aldrig någonsin varit så efterlängtad, men heller aldrig känts så långt borta trots att det är Mars. Tänk att vi varje år brukar ha första balkonglunchen under Mars månad. I år ser vi knappt ut genom rutan på balkongdörrarna för det är så mycket snö. Trots det så fortsätter vi hoppas på att våren ska hitta till oss också och att det inte ska behöva dröja ända till midsommar.
 
Nu ska vi värma upp för Mello, fast helt ärligt så överväger jag att lägga mig i sängen med en tidning eller något istället. Så fort barnen somnat vill säga. Tittar ni?
1
Mimmi

Jo, jag kollade och blev överraskad av att det lät så mycket bättre nu överlag än vad jag tyckte vid uttagningarna. Ingrosso var inte min favorit men han har nog en bra chans i stora Schlagern.

Svar: Och tänk också att han nu tog hem alltihopa!
Eleni Apostolakis