MY FIRST

 
Efter jobbet igår kom jag hem till dukat bord och jag fick en hel kväll tillsammans med min andra halva. Bara vi två. Det var jättemysigt att bara sitta och prata om allt och inget i lugn och ro. Det är 6 månader sedan vi var i Prag och det är senast vi hade sådan tid tillsammans. Ganska skönt också att inte ha några speciella planer för kvällen. God middag, ost och kex, en film och ett glas rött. Hör och häpna. Det är också första gången på 6 månader jag ens vågar smutta på ett glas vin och min mage la inte av. Tack för det!
 
Imorse gjorde jag min allra första smoothiebowl någonsin. Men definitivt inte den sista. Så himla gott! För en stund sedan kom barnen hem från deras farmor och farfar och vi har planer på att göra någon utflykt idag. Har saknat den här familjetiden något enormt då jag jobbat så mycket helger i år! Så då det är enda dagen på fem veckor som vi är lediga tillsammans vill man gärna ta tillvara på det och göra något mysigt ihop. Skidor och korvgrillning står högst på listan.
 
Ikväll däremot så ska jag på bio med bästa Linda och kanske min lillasyster. Ser fram emot det också. Så länge sedan jag gjorde något sådant. Man försöker trycka in så mycket man bara kan. Men allt kan vara så otroligt behövligt och man mår så bra av det. Önskar er en fin söndag!
2
Amanda Hurtigh

Gud vad gott det såg ut!! Måste testa!!

Svar: Det tycker jag du ska göra!
Eleni Apostolakis

Linnéa

ser supergott ut!:)

Svar: Det var riktigt gott! :)
Eleni Apostolakis