NU ÄR DET DAGS

 
Äntligen är det dags att börja fylla på barnens garderober igen. Alltid vid årstidsbyten så är det så otroligt mycket som ska köpas och fyllas på. Det är helt otroligt vad mycket dom växer så även om exakt allt inte skulle behöva bytas ut då det fortsätter fungera även till nästa årstid, så är det allt som oftast för kort och litet. Igår gjorde jag superfynd av nya byxor och en tröja i leoprint. Först var de på REA och sedan fick jag dessutom 20% rabatt på det. Som hittat! De här kommer från Lindex och nu törs jag inte svara på om det är lika i alla Lindexbutiker eller om det här bara gäller i Birsta City nu eftersom det är jubileumsvecka. Wow, vilken fest det blir.
 
Igår morse hämtade jag upp kollegan och vännen Linda för att starta dagen med personalfrukost på Birsta City. Dom gick igenom vad som händer under veckan och så blev det lite tävlingar. Trevlig start på dagen. Sedan körde vi igång och dagen slutade med 11 timmar på jobbet. Massor med fina och bra erbjudanden i alla butiker, det är ballonger högt och lågt. Massor med happenings och dessutom invigde Samri och Viktor "festen" igår. Oj så mycket folk det drog. Tycker det är så roligt att vara där det händer, när det händer, och man ändå är på arbetet. Vi har en rolig vecka framför oss. Så nu är det snart dags att dra sig iväg igen. Ha en jättefin dag!
3
Rebecka Lindström

Älskar älskar älskar när barn är klädda i leopardmönster. Särskilt när det matchar både upp- och nedtill. Lindex är en favoritbutik vad gäller barnkläder! Skönt att det finns något lite mer ekonomiskt ställe att handla fina barnkläder på.
Fint inlägg :)

Svar: Håller med. Älskar både leopardmönstrat och för det mesta Lindex barnkläder också :) Hoppas du får en fin start på veckan!
Eleni Apostolakis

sarah

finas bilder

Svar: Tack!
Eleni Apostolakis

Bella

Alltså korgarna!! Är dem från ellos tro? :)

Svar: Nej, de kommer från Hemtex :)
Eleni Apostolakis