RINGKON

Inlägget är i samarbete med Designtorget.
 
 
Har ni sett vilka fina ringkoner som hittat hem till oss. De kom i samband med ett samarbete tillsammans med Designtorget och lanseringen av just ringkonen som finns i flera olika färger. Älskar att de är handgjorda i keramik. Det blev som en enkel inredningsdetalj som även har en funktion. Det gillar jag. Och historien bakom det här gör dom ännu finare.
 
Citerar från designtorget: "Inför keramikern Amanda Tunveds födelsedag skickade sambon in en hemlig ansökan till Designtorget. Fyra månader senare välkomnas Amandas design till Designtorgets sortiment och nyheten Ringkon lanseras. Ringkonen är en dekorativ inredningsdetalj som håller reda på dina smycken. Varje ringkon tillverkas förhand vilket ger varje ringkon en unikitet och ett eget uttryck. 
Designtorget tar emot över 1000 ansökningar per år. Utifrån skandinavisk form, material, kvalitet, unikitet, kommersiell gångbarhet och befintligt sortiment går Designtorget igenom alla ansökningar. Lagom till Amanda Tunveds födelsedag fick sambon bekräftat att Designtorget beslutat sig för att ta in ringkonen på kommission."
 
Vilken födelsedagspresent! Men det var hon allt värd för ringkonerna är bara så så fina.
3
Emilia Sjödin

så fina!

Svar: Visst är dom?! :)
Eleni Apostolakis

angelicasvarld.blogg.se

Men så fina dom var!! Skulle behöva något liknande jag med!

Önskar dig en fin start på påskveckan!

Svar: Tack detsamma! :)
Eleni Apostolakis

Matilda

Fina!

Kan du inte skriva ett inlägg om foto och hur de redigerar dina bilder? :)

Svar: Tack! Vad roligt att du önskar foto och redigeringstips. Jag ska se vad jag kan få ihop för liten guide framöver :)
Eleni Apostolakis