SOME OF MY FAVORITES

Har en samling med fina saker som är stora favoriter här hemma. Många av de får en plats i mitt vitrinskåp när de inte kommer till användning någon annanstans för tillfället. Det kan alltså vara lite variation där inne från dag till dag. Här delar Mateus, kosta boda, House doctor, Bergs potter och Ernst bland annat hyllplatser. Och så klart favoritböckerna The Kinfolk Table och The Kinfolk Home. Undra hur många gånger jag bläddrat i dessa.
 
 
Vilken helg! Det har kalasats både för min morfar, moster och morbror. Solen har visat sig i dagarna tre och äntligen ser man hur det börjar smälta. Även om våra snöberg får hjälp på traven av traktorer och dom får frakta bort mängder med snö. Men det gör ingenting. Så länge man ser att det börjar försvinna är jag glad!
 
En liten Hanni har vaknat hes och förkyld efter två dagar på förskolan förra veckan. Det är inte mycket som krävs. Men än så länge är hon ändå vid gott humör och relativt pigg vilket fall. Jag har en riktig långvecka med bara en ledig dag så jag gissar att veckan kommer swisha förbi. Ni missar väl inte att Birsta City firar 10 år och har med det jubileumsvecka med en massa artiser och happenings hela veckan! Det är alltid kul när det händer någonting. Nu ska jag njuta av några timmars mys hemma med Hanna innan jag ska mot jobbet i eftermiddag. Ha en fin dag!
1
Miss Philipsen

Gillar verkligen Kosta Boda glasenn :)

Svar: Visst är dom läcker?! :) Fick en tygväska med samma tryck som på glasen. Perfekt shoppingbag :)
Eleni Apostolakis