DET GÅR INTE LÄNGRE!

 
Morning! Det är redan torsdag och efter dagens arbetspass tar jag ännu en gång långhelg. Så skönt ska det bli! Jag kan inte beskriva tröttheten, tygnden i huvudet och sjukdomskänslan jag går och bär på sedan ett par veckor tillbaka. Det bara måste vara pollen som slår ut mig så totalt i år. Efter många om och men bestämde jag imorse för att ta kontakt med läkare och har nu fått allergimedicinen, som jag åt året runt tidigare, utskriven igen. Det är några år sedan jag åt den senast, men det går inte längre så nu är det värt att göra ett försök att ta den igen för att se om det blir någon som helst skillnad.
 
Dagen började annars inte tipp topp då jag råkade kliva på en liten liten glasbit som måste blivit glömd och gömd sedan Hanna slog sönder en glasskål tidigare i veckan. Så himla typiskt. Men tur i oturen att den hamnade i min fot och inte barnens. Osäker på om jag fått ut allt men vi märker väl tids nog om det går över eller inte. Nu ska jag sätta mig ute en liten stund och dricka min havre latte som är kanske det godaste jag vet. Ha en fin dag allihopa!

JAG SÄGER BARA, WOW!

 
Helt obeskrivligt fantastiskt varmt det är och har varit idag - Trettio (!) grader i Maj! Tror inte jag upplevt det någonsin tidigare. Men så har jag fortsatt må så otroligt dåligt även om det vände och kändes bättre mot eftermiddagen. Däremot att komma igång för dagen är helt hopplöst. Jag har trott jag åkt på någon jobbig förkylning men anar att det antagligen har mycket med pollen att göra också. Och en kropp som för övrigt inte är i sitt toppskick just nu. Förhoppningsvis så vänder det snart.
 
En stund innan jobb och förskolan hann vi vara ute och njuta av det fina vädret iaf. Jag är tokförtjust i den större balkongen som börjat ta mer och mer form. Kan spendera hur många timmar som helst där.
1

KÄRLEK

 
Jobbhelgen är över. Vi har firat mors dag en liten stund igår kväll när jag hade slutat med tårta hemma hos min mamma och pappa. På lördagen blev jag själv överraskad med ett enormt blombud till jobbet. Det var inte vanliga blommor utan ett stort (på riktigt stort) olivträd i en terrakotta kruka, matchande de andra jag tidigare köpt. Och så satt en liten lapp med fina ord på. Tack mina bästa älsklingar❣ Så mycket kärlek till er! Och så klart till min egen bästa Mamma som också firades igår!
 
Idag är jag och Hanni lediga. Och jag har vaknat upp med halsont och ett så tungt huvud. Länge sedan jag kände mig såhär krasslig faktiskt. Hoppas det är snabbt övergående. Imorse var vi vilket fall till tandläkaren med Maya. Skjutsade henne sedan till skolan och så mycket mer än snabb städning har vi inte hunnit med. Nu är det dags att hämta hem lilla fröken igen. Blir en mysig eftermiddag hemma i lugnet.
2