FÖRRA VECKANS HÖJDPUNKTER

 
Förra veckans topp gick helt klart mot helgen. Jag firade in fredagen med årets första pioner, som kan vara en av mina absoluta favoritblommor! Det var inte bara helgen som behövde firas in utan jag är dessutom ledig nästan en hel vecka. Det bästa med mitt nya schema som ger mig ledigt från lördag till fredag en gång i månaden. Nu var det dags! Och tänk att jag ser ut att ha pricka in sommardagar från början till slut. Helt fantastiskt!
 
 
Känns nästan overkligt härligt att Maj bjuder på detta fantastiska varma sommarvädret. Och nu hoppas jag mer än allt att det här bara fortsätter. Vilken dröm! Jag har nämligen råkat gå helt bananas på badkläder åt både mig och flickorna i år. Titta bara de senaste köpet från Zara. Så så fin. Den tillsammans med ett härligt gäng sommarkläder dök upp under förra veckan. Materiell lycka.
 
 
Tidigt på lördagen åkte jag och min mamma mot blomsteraffärerna. Som jag längtat efter att kunna börja plantera ut blommor på uteplatserna. Spenderade hela eftermiddagen utomhus och planterade blomlådor och i krukor. Vilken glädje och sinnesro att få vara ute och påta på med sådant här. Nu planerar jag vidare för inköp av träd som också ska få flytta ut.
 
 
Och så kom vi till söndagen. Redan på morgonen packade vi in hela familjen i bilen för att åka mot Alnö och Mayas sjätte fotbollsmatch för säsongen. Det vart inte vilken match som helst utan vår stora lilla tjej gjorde dessutom sitt allra första matchmål! Tjoho! Direkt efter åkte vi sedan mot Hälsingland och ut på landet till min mormor och morfar. Åh, sådan härlig dag det blev! Vi var ute exakt hela hela dagen. Grillade och åt gott tillsammans. Barnen sprang in och ut. Och vi svettades i skuggan. Känner mig hög på livet just nu!
1
Mimmi

Växthus effekt eller vindar från Afrika? För mig är det en välbehövlig kompensation för den vinter vi lagt bakom oss....(för bara någon vecka sedan, känns det som)

Svar: Håller med!
Eleni Apostolakis