MAGIC MONDAY

 
Vi har fortsatt njutit av ledigheten, jag och Hanna. Det har varit olidligt varmt idag. Så varmt så vi fått gå in och pausa från solen emellanåt. Vi har också varit iväg på affären för att fylla frysen med isglass. Fortsätter det såhär kommer det verkligen behövas. Högst upp på vår inköpslista står nu ett parasoll. Kunde aldrig tänka mig att vi skulle behöva gå i de här tankarna tidigare, men det blir till och med för varmt för att sitta ute på balkongen och äta middag i eftermiddags-/kvällssolen. Så där stod vi och grillade kyckling och vitlöksbaguetter, fixade i ordning grekisk sallad och godaste av det goda - vattenmelon, fetaost och mynta. Jag skulle kunna äta upp hela tallriken själv. Jisses så gott det är! Men vilket fall så fick vi flytta in oss till köket då vi inte stod ut att äta där ikväll pga värmen. Så ett parasoll måste det få bli. Efter den här helt underbara sommardagen och en god god middag, så passade jag på att ta en härlig kvällspromenad för att avrunda dagen. Nu ska jag snart lägga mig i renbäddade sängkläder och sova. Den energin kan jag behöva inför morgondagens byggprojekt. Spännande.
1
Mimmi

Det är precis som om vi är vid medelhavet! Och man blir både energisk och lojt förnöjsam samtidigt....Swedish Grace har flyttat in ser jag liksom mera Matheus....Jag blir sååå vemodig och lycklig!

Svar: Det är fantastiskt. Synd det har blåst så kallt idag. Hoppas det ändras igen. Och visst ser du rätt! Ska nog snart börja samla på mig endel i det vita Swedish Grace har jag tänkt :)
Eleni Apostolakis