NYA PROJEKT

 
Just nu har jag alldeles för många projekt igång. Ni vet när man har så mycket idéer, inspiration och saker på gång så man knappt vet var man ska börja eller sluta. Jag älskar när det är så, men kan samtidigt bli lite frustrerad på mig själv att det inte går snabbare. På samma gång som, vem stressar jag för? Kanske blir jag rädd att kreativiteten, inspirationen och idéerna ska springa ifrån mig om jag inte gör allting Nu. Samtidigt. Nu har snart halva dagen gått. Det är dags att göra lunch åt mig och Hanna innan vi hämtar Maya från skolan. Sedan kör vi en eftermiddag och kväll på jobbet.
 
Men allra först - spackla en omgång till.
3
Emilia Sjödin

Så roligt med nya projekt!

Svar: Superkul verkligen!
Eleni Apostolakis

Maja - Våga prata om psykisk ohälsa

Åh vilka fina mönster!
Kan verkligen känna igen det här med att man stressar med sånt man tycker är kul, & tror det ligger något i det du säger med att man är rädd för att inspirationen och motivationen ska försvinna. Sitter själv med 100 saker jag vill göra men vet inte vart jag ska börja.

Hoppas du får en stund att njuta av det härliga! Kram ♡

Svar: Hoppas du, precis som jag, kommit igång med någonting av alla de idéer som florerar. Jag är snart klar med ett av mina projekt och det känns superkul. Redo för att möta alla de andra sedan :) Ha en fortsatt härlig vecka!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Jag har en mapp där jag har anteckningar , urklipp, färgkoder mm för att komma ihåg mina tankar. Ibland tror jag att jag kan rensa den...och blir sittande och kollar och blir lika inspirerad igen!

Svar: Det är så rogivande och häftigt att bara få insupa en massa finheter och idéer. Jag har antalet mappar på mobilen också sparade med alla möjliga fina saker, smarta idéer och lösningar, tips och trix, ja det mesta faktiskt.
Eleni Apostolakis