THE BEST MONDAY

 
Barnen (och även jag) blir så trötta av all den här tiden utomhus som vi faktiskt spenderar så här års. Det är ljuvligt. Vem kunde för en månad sedan tro att vi skulle ha grönskande gräsmattor, blommande träd och sommarvärme nu? Inte jag vilket fall. Jag var stensäker på att snön skulle ligga kvar minst till midsommar. Men som en glad överraskning känns det nästan som att vi hoppade direkt från värsta vintern till försommaren.
 
 
Det är svårt att inte få sommarlovsfeelings. Men det är en underbar känsla som man inte har något emot att ha. Imorse efter att vi hade lämnat Maya på skolan så åkte shortsen och bikini på och så fick det se ut ungefär resten av dagen. Frukost, lunch, mellis och middag har sedan intagits på någon av balkongerna. Vem vill inte sitta ute när det är mer än 20 grader? Hanna och jag passade också på att ta en långpromenad innan vi hämtade hem Maya och på vägen köpte vi med oss jordgubbar, grädde och vattenmelon. Och det var helt magiskt gott! Som vi njuter av det här! Jag ser ut som jag legat på stranden hela dagen.... på Kreta, typ. Hoppas hoppas hoppas att det får fortsätta på samma sätt, så att vi får en så här riktigt härlig och fin sommar!
 
Som avslut på dagen gick vi ner till min syster på eftermiddagen och jag har fått nya fina naglar igen. Också något som kommer i topp 10 av bästa känslan. Men från en helt underbart härlig ledig dag så är det snart dags att lägga sig för att ladda om inför resten av veckan. Inventeringsvecka väntar. För mig blir det allra första gången som jag själv är med och inventerar men jag ser faktiskt fram emot det. Så imorgonbitti kl.7 kör vi första svängen! Heja heja! Blir nytt både för mig och barnen att behöva ge oss iväg redan vid kl.6.15 på morgonen, haha. Dessutom i två dagar den här veckan. Men det ska nog gå bra det också. Hoppas ni fått en härlig start på veckan!
2
Cornelia

Ahh håller med, vädret är ljuuuvligt! Känner mig som ett barn, vill bara vara ute och leka hela kvällarna. Verkar helt orimligt att vara inomhus frivilligt.

Svar: Haha, jag är precis likadan. Det är ju Såå härligt!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Satte mig vid symaskinen härom kvällen, fållade ÄNTLIGEN brallorna som väntat så länge och de NYA som jag bara måste ha...Framför mig hade jag ett öppet fönster, in kom dofterna av grönska, hägg, sommar. Fåglarna sjöng och ljuset var magiskt. NÖJD och motvilligt gick jag i säng den kvällen.

Svar: Det är nästan det bästa. Kan komma på mig själv med att gå runt och "sniffa" på allt efter min väg. Det luktar sooommar! Låter som du hade en riktigt mysig kväll.
Eleni Apostolakis