JULSTRUMPOR

 
Vilken helg det varit. Jisses. Maya gjorde premiär i fredags och sov borta hos en kompis. För allra första gången. Lilla älsklingen. Jag hade varit hemma och Vabbat med Hanna då på dagen eftersom vi båda var så otroligt förkylda. Förkylningen sitter dock fortfarande i. Fy så jobbigt det är när man inte känner att det vänder någon gång. Och som pricken över i så fick Maya dessutom magsjuka under lördagsnatten. Alltså nu får det räcka med sjukdomar! Kände bara... o r k a r.   i n t e.  m e r. Men försöker se det positivt och hålla den mysiga stämningen vi ändå kommit in i. Det går ju vilket fall faktiskt över. Tack och lov för det. Men så idag har jag varit hemma med båda trollungarna. Som faktiskt är pigga och glada igen, men nu ska ju timmar väntas ut så det får bli en dag hemma imorgon också för (andras) säkerhetsskull. Åtminstone för dom och pappsen. Jag tänkte bege mig mot jobbet för en eftermiddag. Har redan tappat flera dagar förra veckan så nu längtar man lite till att komma tillbaka och utanför dom här väggarna lite.
 
Men på tal om något helt annat... har ni sett vilka fina julstrumpor barnen fått? Jag tittade på de här från Fabelab redan förra året men i år tänkte jag vi skulle göra slag i saken. Älskar att skapa nya traditioner och i år ska det börjas med morgonpaket i julstrumporna. Barnen är så laddade och så nöjda över deras helt egna val av vilken figur och färg dom ville ha. Och jag är det likaså.
2
Mamma

Jättefina strumpor 😍! Tomten måste väl lägga nåt där på julaftons morgon 😉!

Svar: ja, det måste han ju :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Stackars Tomten, nu ska han hinna både morgonleverans och kvällsbesök, helst ska han äta en massa risgrynsgröt också före, under och efter alla blixtvisiter. Man kan ju förstå varför han drar sig undan efteråt...i typ ett år....😉