HÖSTLOVSBAKNING

 
Vaknade alldeles för tidigt imorse och drog iväg för ett jobbmöte. Ut i det här mörka gråa regnet som nästan trycker sig in i hjärnan. Tröttheten är nu mera overklig.
 
Nu forsätter jag och har lite lov med flickorna vilket fall. En jobbdag igår och möte imorse men nu njuter vi vidare av att vara lediga. Vi har hunnit med höstlovsbio tidigare i veckan tillsammans med min mamma och pappa. Mysigt. Och nu hade jag lovat att vi skulle baka årets första pepparkakor. Precis som vi gjorde förra året. Då kunde vi inte hålla oss ifrån att spela lite julmusik också. Åh, jag vet att det är tidigt... men jisses så mysigt vi hade det! Och barnen gjorde världens finaste pepparkakor. För att fortsätta det här smygande julmyset så ska jag ut till Birsta ikväll och titta på IKEAS jul tillsammans med Linda. Längtar!
2

HAPPY HALLOWEEN

 
Fredagen blev en liten tur till Birsta med min lillasyster och mina flickor. Vi köpte alldeles för mycket godis och åkte sedan hem för att ha tjejkväll med gott att äta och hyrfilm medan pappan var på AW. Igår hade vi middagsgäster och inslag av halloween till dukning. Ett litet skelett och en vampyr smög omkring här hemma också. Jag som inte alls gillar det här med Halloween gör det lite "lagom" så länge barnen tycker det är kul och har lust till det.
 
Nu har flickorna höstlov och jag får spendera en hel del tid med dom. Som jag sett fram emot det! Igår kom också den första snön faktiskt, men ingenting ligger kvar idag. Det kändes ändå som god tid till att plocka ner studsmatta och städa undan riktigt ute. Skönt att ha det gjort. Nu blir det snart middag så jag måste ringa hem stora tjejen från kompisen. Hoppas ni haft en härlig helg!
1

NYTT OCH FINT

Inlägget skrivs i samarbete med Caseapp.
 
 
Behöver ni eller kanske bara vill ha något nytt och fint till mobilen eller din laptop? Då har jag ett riktigt bra tips till er. Caseapp har mängder av olika val att välja bland. Jag själv hade så svårt att bestämma mig men till sist föll det på matchande skal till mobilen och macen åt mig själv och Maya kommer att få det svarta skalet till hennes mobil som en liten överraskning. Jag valde matt yta och det blev verkligen superfint! Tycker man inte sig hitta något redan färdigt motiv så har man även möjligheten att skapa sin egen design till samma pris. Hur bra? Kan vara ett roligt julklappstips om inte annat. Designa ett eget skal och ge bort till någon du tycker om. 
3