HAPPY HALLOWEEN

 
Fredagen blev en liten tur till Birsta med min lillasyster och mina flickor. Vi köpte alldeles för mycket godis och åkte sedan hem för att ha tjejkväll med gott att äta och hyrfilm medan pappan var på AW. Igår hade vi middagsgäster och inslag av halloween till dukning. Ett litet skelett och en vampyr smög omkring här hemma också. Jag som inte alls gillar det här med Halloween gör det lite "lagom" så länge barnen tycker det är kul och har lust till det.
 
Nu har flickorna höstlov och jag får spendera en hel del tid med dom. Som jag sett fram emot det! Igår kom också den första snön faktiskt, men ingenting ligger kvar idag. Det kändes ändå som god tid till att plocka ner studsmatta och städa undan riktigt ute. Skönt att ha det gjort. Nu blir det snart middag så jag måste ringa hem stora tjejen från kompisen. Hoppas ni haft en härlig helg!
1
Mimmi

Märklig vecka för mig...tisdag plockade jag sista buketten med ljuvliga luktärter. Torsdag skördade jag sista tomaterna ute på altanen och lördag morgon vaknade jag till ett vitt vackert landskap. Söndag plockades skyfflarna fram och vatten kannan in i boden. Från sommar till vinter på fem dagar... Små "spök kråkorna" <3 <3 <3 Jag skulle kunna äta upp dom godingarna!!! Smakar de lakrits tro !?!? =P