HÖG PÅ LIVET

 
Vilken helt otroligt fin dag! 20 grader i mitten av Oktober. Man tror inte det är sant! Efter en härlig frukost tog jag en tung promenad upp för Södra bergets skidbacke. Där uppe mötte jag upp resten av familjen och en härlig tur i Tarzanstigen blev det. Sedan sprang jag och Maya ner för skidbacken och promenerade i solen resten av vägen. Jisses vad det kändes i låren. Vi hann sedan inte vara hemma någon längre stund innan Patrik åkte för att fika med en vän på stan och Mayas kompis Maja ringde och ville leka. Så kvar hemma blev jag och lilla Hanni och vi passade på att ta en fika och mysa ute på balkongen. Så fantastiskt härligt! Blundade jag kändes det som en varm sommardag. Mys! Allt har känts så härligt idag. Hög på livet känner jag mig när det får vara såhär. Mot eftermiddagen åkte jag till min vän Linnea för att hjälpa henne fixa i lägenheten inför fotografering av den imorgon, då den ska läggas ut till försäljning. Och sist men inte minst har vi varit hos mina föräldrar till lite väl sent för barnen ikväll. Men åh, vad gör det om hundra år?
 
Igår tog vi en promenad ner till stan hela familjen för att köpa lördagsgodis på Hemmakväll. På vägen hem fastnade vi hos Joanna och Anton en stund innan vi promenerade vidare hemåt. Efter en god middag bestämde jag mig för att prova klippa barnen. Ser ni vad håret blev kort på Hanna? Maya som hade helt otroligt långt hår fick även hon bli av med en hel del och längden blev ungefär lika som för H. Jag var visst inte så tokig med saxen ändå.
5
Mimmi

Låter som en perfekt helg. Hade nära på 30 + vid väggen på däcket, satt i klänning och bara njööööt.... Visst kan du klippa, det gjorde vi alltid " hemma på vår gata"...

Rebecka Lindström

Vilka härliga bilder! Det där såg ut att vara en nöjd tjej :)

iseedee

Vad mysigt! =)
Det är verkligen otroligt att det är så varmt nu i oktober. :)

Sarah

Så mycket fina bilder :)

anneli

jag tycker det är helt sjukt ändå att det kan vara så varmt i Oktober :)