NJUTA AV NUET

 
Solen skiner ute och det är nu den första Oktober. Jag och Hanna är fortfarande lediga, har tagit allt i det lugnaste tempot, funderat vad vi ska göra av dagen men inte kommit fram till någonting. Hon är så nöjd med film och böcker. Bara mysa, vi två!
 
Igår kväll råkade vi hamnade på kanalen där dom sände Filmen om Alexander. Jag kände till historien redan innan genom sociala medier men vi liksom fastnade ändå där. Man får en sådan tankeställare och samtidigt fick jag som en tyngd i hjärtat. Eller magen. Eller bara i kroppen. Tårarna rann av och till under hela filmen. Det här är inget påhitt eller något skrivet efter manus. Det är på riktigt. Och det är en fruktansvärd verklighet för alldeles för många. Känner att jag måste försöka göra någonting av den här dagen, den här sorgsenheten vill liksom påminna mig av och till hela tiden.
 
Nu ska jag gå och göra lite lunch. Sedan tror jag vi ska gå ut i solen. Fånga dagen. Njuta av nuet.
2
iseedee

Åh, jag måste se den filmen. Jag har följt honom på Youtube, så sorglig historia, men vad han var stark som vågade berätta den.

Vackra foton, de inger så mycket lugn. :)

Svar: Tack snälla!
Ja, den var fin men otroligt sorglig. Satte sina spår i hjärtat.
Eleni Apostolakis

Mimmi

Det sätter sig i kroppen även om man står på sidan om allt det hemska, onda, sorgliga... Har det själv åter igen nära inpå...

Svar: usch och fy!
Eleni Apostolakis