DE SISTA DAGARNA

 
Helt ofattbart att September nu är här. Sommaren har varit magisk och framförallt väldigt lång, men ändå känns det alltid så dystert på något vis när det är över. Man känner sig aldrig riktigt nöjd och jag är aldrig sådär redo för hösten även om jag intalar mig själv att det är okej. Det bästa brukar ändå vara lusten efter att få göra mysigt inomhus och fixa inför de långa kalla årstider som väntar. Igår fick vi äntligen upp mina hemmabyggda hyllor i köket som jag så länge tänkt göra. Det blev verkligen sååå bra. Hela köket har fått en mycket mer hemtrevlig atmosfär. Så nu ska jag bara fortsätta rensa ur gammalt trasigt porslin och bygga om i skafferiet. Det blir bra det här.
 
Igår var det en jobbig dag att heta Maya. Stackars som har sådana problem med tänderna och ännu mer problem för att få det åtgärdat. Efter många om och men är nu den andra tanden dragen. Men känner mig helt hjälplös och hopplöst hur vi ska kunna hjälpa henne. Att tandkvalitén är som den är verkar dock vara svårt att göra något åt. Men ja, lite värker det allt i mammahjärtat när det ska vara så besvärligt.
 
Nu ska jag strax åka och jobba. Det blev visst jobbhelg ett av två såhär direkt efter semestern. Patrik tog med sig flickorna som ska få vara hejarklack medan han själv ska springa Bergeforsen Obstacle race. Alltså ett hinderbarnelopp som jag tror låg på strax över milen i år. Så nu håller vi tummarna att det går bra idag.
 
2
Jennie

Fina bilder

Svar: Tack!
Eleni Apostolakis

Mamma /mormor

Fina tjejerna 😍❤️❤️!

Svar: <3
Eleni Apostolakis