EN ANNORLUNDA

En måndag då vi inte gjort mycket alls. Jag fick något ryck och började städa hela hemmet i två timmar innan frukost. Efter lunch gick vi till lekparken, jag och Hanna. Hon som kan vara ute mest hela dagarna nu. Och flera timmars friskluft, blåst och solsken har hon hunnit betat av idag. Jag satte mig en stund på balkongen i full mundering då vindarna inte varit att leka med. Men när jag väl satt där fullt påklädd med en filt i famnen och lutade mig mot den varma väggen så var det faktiskt riktigt härligt. Så härligt att jag kom på mig själv med att nicka till då och då.
 
 
Har känt ett sug efter sockerkaka hela eftermiddagen, så när Maya och Patrik åkte på fotbollsträning ikväll så passade jag och Hanna på att baka. Med alldeles för lite socker och något för mycket mjöl så stod den till sist där på bordet. Så med en väldigt annorlunda kvällsfika fick det bli sockerkaka lagom tills att de andra två kom hem från träningen. Bra avslut på dagen.
Mimmi

Baka är lite "Rysk Roulett" och man förstår varken vad man gjort fel eller rätt många gånger...Men din kaka ser i alla fall smarrig ut!