LOPPISFYNDET & PIONER

Men hej!
Dagarna går i ett och jag är glad om jag hinner titta in här. Min 6-dagars arbetsvecka är nu förbi och imorgon behöver jag inte göra mig i ordning för att åka mot Birsta. Jag har faktiskt "helg" i hela två dagar nu. Ska bli riktigt skönt.
 
Nu när påsklovet lider mot sitt slut och Maya går tillbaks till skolan imorgon så tänker jag faktiskt ta och plocka bort påskriset och vår lilla vita påskhare. Men innan jag gör det så måste jag visa en sneak peak på den nya skänken som jag fyndade på loppis tidigare i veckan. På den står just nu en bukett med vackra pioner som doftar helt ljuvligt redan när man kommer innanför dörren hos oss. Underbart!
 
 
Det är inte bara skänken som flyttat in under påsklovsveckan utan även två fina blommor i köksfönstret. Inget mindre än Mårbacka. Tycker de är himla fina. Eller är det bara jag? Har hört att gillar man pelargoner och loppis-porslin så räknas man som tant. Känns som att jag tydligt är där redan.
 
 
 
Sist men inte minst måste jag dela med mig av en bild på mina tjejer. Som är en av de få som jag tagit på dom tillsammans den här veckan. Lovet har bjudit på helt fantastiskt väder med sommarvärme. Vi har ätit ute, grillat massor, lekparkshäng, loppisrundor och allt det där som gjort att man fått en försmak av sommaren på riktigt. Barnen har fått vara massor med mormor så dom fått ihop att vara lediga mest hela påsklovet och det är vi så glada och tacksamma för. Vad gjorde vi utan mormor? ♥
 
 
Fotot på tjejerna blev tillsammans med uppackning av Matsmart kartongen. Ett samabete jag gjort via instagram men även till tipsa om här utan att jag varken måste eller får betalt för det. Matsmart.se är en sida där man kan beställa mat och hygienartiklar som kan ha kort bäst före datum, förpackningar som ändrats osv och därför inte säljs i vanliga matvarubutiker. För att minska matsvinnet tar Matsmart hand om allt det där och säljer vidare till en billigare slant. Genom att handla hos dom så både sparar du pengar till annat och tänker på miljön genom att matsvinnet med det minskar. Ett tips!
MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Wow vilket fint loppisfynd!

Svar: Verkligen! Jättenöjd!
Eleni Apostolakis

film&serier bloggen

Snacka om snyggt loppisfynd!

Svar: Ja, känner mig otroligt nöjd! :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Så fin skänk du hittat, den behöver ju inte fixas alls! Mårbacka, loppis och pioner... Man kanske inte ÄR tant men man har knäckt "tant koden"...Förmågan att se och känna lyckan i det lilla. Den här tanten blir lycklig bara av att läsa om det här i din blogg! 😍

Svar: Hihi, gulledej! <3
Eleni Apostolakis

Mamma

Pioner ❤️❤️ Om någon månad är det dags för mina att slå ut i trädgården 😍 hoppas jag är hemma då och kan njuta av dom! Annars får du ta för dig ur rabatten!

Svar: Jag lovar att ta hand om dina pioner om du inte är hemma :) <3
Eleni Apostolakis