MITT MARS

 
Någon dag senare kommer här "Mitt Mars". Kan nästan inte beskriva med ord hur glad jag är över att vi nu är inne i April. Den mest välkomnande månaden so far i år. Mars har för mig personligen varit en rätt tung månad på olika plan men visst har det även haft sina ljusglimtar. Förutom snöstorm så kändes det att våren var på ingång innan månaden tog slut. Vi har tagit mysig promenad med fika runt Sidsjön tillsammans med mamma-mormor, Maya har haft årets första fotbollscup och varit på sitt allra första skoldisco, vi har varit och firat min morfar som fyllt år, köpt hem en massa fina blommor, jag kom in i jättebra flow med träningen men som dessvärre avslutade månaden med att jag mot min vilja måste ta minst en veckas uppehåll då jag har något i kroppen som inte varit som det ska, men det tänker jag ta igen under April. Jag och Patrik hade restaurang och bio-dejt bara vi två och alldeles efter det så var jag även ut och åt med mina bästa kollegor.
 
Nu börjar vi fylla kylen med jordgubbar och vattenmelon som faktiskt börjar bli riktigt goda, oj så vi längtat. Vi har dessutom gjort premiär på balkongen med både fika och lunch och sista helgen i Mars blev det årets första grillning med Joanna och Anton över som middagsgäster. Avslutningsvis åkte vi till moster i Hudiksvall för att fira henne och äta gott sista dagen av Mars.
 
Nu säger vi VÄLKOMMEN APRIL!
Och den här månaden startade jag med att gå ut och äta med mina gamla vänner Isabel och Frida på PingPong igår. En så trevlig kväll!
Camilla Persson

Jättefina bilder! 😌

Svar: Tack så mycket! :)
Eleni Apostolakis