SANDALER

Tänk att vi redan är där när sommargarderoberna faktiskt bör börjas fyllas på. Eller är det bara jag? Tycker oftast att om man väntar för länge så brukar det vara svårt att få tag i både det man vill ha och storlekar som passar. Nu tänker jag först och främst på barnen så klart, men har även märkt samma sak vad gäller åt mig själv på senaste tiden. Bikinin och jumpsuiten jag varit sugen på är slut sedan flera veckor tillbaka liksom. Vilket fall så kom årets första små sandaler hem till lilla H tidigare i veckan. Har senaste åren köpt bruna lädersandaler till barnen och det kan nog bli ett par varsina sådana i år också om jag hittar några bra. Men de här kunde jag på något vis inte motstå - Vita med små körsbär på. Tycker de var jättesöta och de satt perfekt på Hannas smala fot. Ni hittar dom här hos H&M för en billing peng. Passade även på att klicka hem espadrillos åt både mig och flickorna. Älskar verkligen den enkla skon att bara dra på sig och gå ut i. Lite sommartips från mig såhär en torsdagsmorgon.
 
 
Nu ska jag skynda mig ut i solen en liten liten stund innan jag och Hanna åker mot förskola och jobb. Sista dagen den här veckan och sedan väntar långhelg. Älskar att jag så ofta får skriva att det är långhelg! Det allra bästa med att jobba deltid helt klart. Hoppas ni får en fin dag!
Mimmi

Så gulligt! Jag gillar ju körsbär. Som barn hade jag en topp, ett halsband och en brosch med körsbär. Nu smyckar de min handväska i form av en nyckelring.