SISTA APRIL

Känns helt galet att det redan imorgon är MAJ! Vad hände med tiden? Lika ofattbart varje år att vi är DÄR igen. Helt fantastiskt.
 
Jag och Hanna fortsätter att vara lediga även idag. Vi hade så otroligt mysigt igår. Det var riktig sommarvärme, vi gick promenader hand i hand, plockade vitsippor, släppte pinnar i bäcken för att se de åka iväg, prata om allt mellan himmel och jord med min blivande femåring. Det är så många tankar och funderingar i den här åldern. Det finns allt någonting att fråga och fundera över eller bara att berätta "om den där gången" som kan ta en evighet när allt ska gå i detalj. Det är så fantastiskt att få vara med om det igen. Nu med lillasyster.

 
Vi hann också med att ta en promenad mot eftermiddagen ner till min syster för att få fina fixade naglar. Både jag och Hanna får det med jämna mellanrum och det är vi så glada för. Någon mer som var väldigt glad igår var Maya när hon tog med sig bästisen Ellen hem från skolan för en heldag följt av fotbollsträning på kvällen. När hon kom hem stod dessutom hennes nya cykel och väntade på henne och den lyckan när hon direkt ville iväg och provcykla. Åh, älskling!