DEN SISTA

Som jag njuter av de här lediga dagarna jag har tillsammans med tjejerna. Känner lycka och tacksamhet att jag har möjligheten. Nu är jag dock inne på den allra sista veckan av den här långa ledigheten och ska försöka njuta av den till fullo. Flickorna kommer att fortsätta sitt sommarlov tills att skolan börjar och jag är glad att vi lyckats pusslat ihop så dom fått vara lediga hela sommarlovet från början till slut. Kommer på mig själv med att redan tänka tanken om nästa sommar och hoppas på att jag ska kunna vara ledig på samma sätt då. Det kan bli sista gången jag möjligen kan lyckas med det.
 
 
Det är ändå tur att trots att jag börjar jobba igen till veckan så kommer vi kunna fortsätta med långsamma morgnar och långa frukostar tillsammans i ett par veckor till. Det bästa! Idag regnar det och är en sådan där grå och trist dag så vi passar på att åka ut till min mamma och pappa för att äta lite lunch med dom. Så mysigt det kan bli en sån här dag.
 
Och förresten... ser ni något nytt i köket? Bästa loppisfyndet i sommar måste nog ändå vara det nya köksbordet och stolarna. För ynka 360kr blev köket som nytt. Har bestat matbordet några svängar och det blev riktigt bra! 
Mimmi

Som barn hade vi också "evighetslånga" sommarlov, så kommer Maya och Hanna också minnas sina somrar..

Svar: Det var en härlig tid <3
Eleni Apostolakis