EN MYSIG STUND

Inlägget skrivs i samarbete med Juniper of Sweden.
 
Efter en aktiv förmiddag för hela familjen med hinderbana, utomhusgym och promenad i det härliga vädret är vi välförtjänt av lite lugn och mys. En stund i sängen bland våra nytvättade sängkläder från Juniper of Sweden är aldrig fel. Läsa i favoritboken och bara ligga där för att återhämta sig innan man ska ta tag i något mer den här dagen.
 
Tycker man om sängkläder i de finaste bomull, något som är gjort helt utan mellanhänder och söker den där känslan av lyxiga hotell lakan. Då har ni det här. Älskar dessutom de små detaljerna av små knappar som gör att inte kuddar eller täcken börjar krypa ut efter en natts sömn.
 
Jag har äran att ge er hela 400kr rabatt genom att beställa era sängkläder via den här länken. Passa på om ni funderar på nya härliga sängkläder.
 
 
Nu ska jag alldeles strax ta tag i att betsa köksbordet en sista gång innan bordsskivan sedan ska lackas. Vill ni få se mer av mitt fina loppisfynd till köksbord när det är klart?
Mimmi

Inte mycket som går upp mot att krypa ner i en "nybäddad" säng och fina sängkläder är vardagslyx värd sitt pris. Tänk så mycket tid man spenderar i sängen....

Svar: Kunde inte hålla med dig mer!
Eleni Apostolakis

Gina

Det fungerar inte för mig 🤔 Blir ingen rabatt genom länken alltså..

Svar: Det fungerar för mig när jag trycker på länken. Du ska komma direkt till sidan där du registrerar dig för att få del av 400kr rabatt. Blir det inte så?
Eleni Apostolakis

Gina

Vad konstigt. Jo det blev så och jag gjorde det. Men inget drogs av i kundkorgen. Skumt!

Svar: Jag tror att du kan lägga till checkpoins. Och det är själva rabatten. Ska kolla upp ordentligt så återkommer jag.
Eleni Apostolakis