EN SISTA SUCK AV SOMMAREN

När sommaren återvänder och vi njuter av den till fullo. Vår årliga bryggpicknick blev äntligen av. Bättre sent än aldrig. Det bästa med att ta det så sent på sommaren är att vi inte behövde slåss om att få oss en alldeles egen brygga att sitta på. Det viktigaste utav allt den här dagen var att få bada fötterna och att mamman inte skulle glömma kanelbullarna. Iaf om man frågar mina två små favoriter. Om Hanna hade fått bestämma skulle vi badat också men det gick jag inte riktigt med på. Vi hade så mysigt, kunde verkligen njuta av stunden och vara här och nu. Känner lyckorus efter den här dagen. Med en bättre känsla än på länge.
 
Efter en middag på balkongen avslutade jag och Maya dagen med en tur till Birsta för att köpa gympaskor och lite annat inför skolstart. Så härligt att få en stund bara vi två också ♥
 
 
Igår var vi till min mormor och morfar och hälsade på. Jag och mamma gick till skogen och jag fick med mig både blåbär, endel hallon och 17 myggbett därifrån. Förutom de kliande betten har vi haft två riktigt härliga lediga dagar. Sista riktiga sommarlovsdagarna för oss tillsammans. Snart är vi tillbaka till fullspäckade scheman och vardagen är i rullning med blandade känslor.
Mimmi

Fina bilder 😍💓 Bara ben, nåt litet blåmärke och vattenglitter, det är sommaren och sensommar vemod , allt på en gång.

Svar: Tack! Ja, så är det verkligen <3
Eleni Apostolakis