FIN OCH ANVÄNDBAR FÖRVARING

Inlägget är reklam för Designtorget och innehåller annonslänkar
 
Fin förvaring kan man aldrig få för mycket utav. Så här kommer en massa tips då Designtorget just nu har 10% på all förvaring.
 
En stringhylla har fått flyttat mellan kök och barnrum hos oss. För stunden sitter den på väggen inne hos Hanna. En hylla bra till både böcker och andra fina saker som inte borde ligga i en låda. Något annat som finns i nästan varje rum hos oss är en knoppbräda. Jag älskar knoppbrädor! Passar lika bra i hallen, sovrummet som köket. De är fina som de är men det blir också väldigt vackra (och personliga) om man väljer att betsa eller måla den i någon fin färg. Kanske från en överbliven färg i någon burk som bara ligger? Eftersom de hänger i flera rum hos oss har vi allt från morgonrockar, ryggsäckar, väskor, diskhanddukar och förkläden på de. Funkar till massor! Vi har även en till favorit bland de här godbitarna och det är förvaringskorgen till vänster. Även den bor i flera rum hos oss. Förutom att vi förvarar leksaker och plädar i den så använder jag de ibland till att ställa en blomma i men också på både badrum och toalett har vi toalettrullar i dom.
 
Hade jag inte redan ägt en mängd med korgar så skulle jag mer än gärna vilja ha den flätade korgen. Hur fin är den inte? Hängarna Dots har länge stått på önskelistan men så gör även en större och rymligare hall. Hade vi haft en annorlunda hall så hade jag definitivt slagit till. Och så den där stilrena tidningskorgen som jag just för tillfället ser stor potential till att förvara några vedträn i bredvid kakelugnen. Varför inte? Man måste inte alltid använda saker till det som de är gjorde till från början. Eller vad säger ni?