FÖRBEREDELSER

Vare sig man vill eller inte så går vi mot hösten. Tillbaks till rutiner och en vardag med allt vad det innebär. Trots att jag fortfarande lever med hoppet om att sommaren inte gett upp fullt ut ännu så måste jag ändå se framåt. En planerare och föberedare har jag absolut gått och blivit på senare dar. För min del har det gjort stor skillnad för att minska ner stressen vilket leder till att jag mår bättre  i det stora hela. Men nog om det. Idag kom finpost till tjejerna med massor av kläder från bland annat Zara. Ungarna växer så galet mycket, framförallt Hanna, så det är inte mycket i sko- och klädväg som passar inför skol- och förskolestart. Den här veckan har jag rensat ordentligt bland alla kläder, ytterkläder, skor, möss/vantlådor. Ja, allt. Den känslan är näst intill magisk eller så befriande på något sätt. Så så skönt! Och när man inser hur lite av de mer varma kläderna som faktiskt passar så har jag nu börjat fylla på ordentligt. Ingen stress inför hösten, inga dåliga sista-minuten-köp och lätt att hitta storlekar på det man vill ha. Älskar det.
 
Fast nu hoppas jag så klart innerligt att värmen och solen ändå hittar till oss några dagar till i Augusti. Det vore inte helt fel även fast jag snart börjar jobba igen.
 
 
Till dom båda nya koftor, stickade tröjor, jacka, baskläder, jeans och andra byxor. Check check check! Jag tycker så mycket om Mayas nya kläder så jag önskar mig likadana i födelsedagspresent, haha. Zara är en av mina stora favoritbutiker vad de gäller barnkläder. Blir aldrig missnöjd.
Mimmi

Manchester!! Hoppas på mycket sånt i höstkollektionerna, älskar´t!!

Svar: Det verkar vara mycket sådant på ingång. Så håll ut :)
Eleni Apostolakis