HON BÖRJAR TREAN

En pirrig stor liten tjej var så taggad så hon gjorde morgon redan kl.4. Det gick bara inte att sova. Idag börjar hon TREAN och har just börjat sitt allra sista år på lågstadiet. Vad hände? Mitt lilla hjärta du börjar bli så stor. Det var så så nära att mamma skulle få följa med och gå till skolan den första dagen. Men en kompis ringde och ville göra sällskap så det var att föredra. "Förlåt mamma, men jag vill gå med mina kompisar", sa hon och gav mig en kram. Åh, älskling! Är det konstigt att man blir lite extra känslosam sådana här dagar?
 
 
Hon lade själv fram sina kläder igårkväll. Bestämd över vad hon skulle ha till skolan första dagen. Hon var så redo för det här nu efter ett långt härligt sommarlov. Den lilla skrotisen ligger på soffan och var otroligt lättad över att inte behöva ge sig iväg "så tidigt på morgonen" som sällskap. Hon har blivit en riktig tröttis på morgnarna så det är tur för henne att hon inte behöver kliva upp tidigt det närmaste året. Imorgon laddar vi för första dagen på förskolan. Ett år kvar.
 
Och jag då... jo, jag gör mig redo för ett frisörbesök hos bästa Issa idag. Så nu blir det frukost till mig och lilla H innan vi åker mot mormor och morfar för att lämna av henne och jag vidare mot frisören. Blir nog en bra dag det här.
Mimmi

Jag som lider av "skolstarts blues" fortfarande efter 40 år så här i augusti september skiftet sitter här med hjärtat som svämmar över av ömhet och tårarna rinnande... Älskade lilla stora Maya, finaste finaste du...💓

Svar: Förstår precis. Känner ungefär samma. Lilla älskade vännen som redan börjat trean. Kan knappt förstå <3
Eleni Apostolakis

Bella

Så fin tjej och så galet lik sin mamma. Tiden går så himla fort och man blir lika förvånad varje gång. Min "lilla" 18-åring har ju slutat skolan nu, vad hände liksom?
Japp, lite vemodigt och ledsamt när man insåg att nu är det inga skoltider, föräldramöten, klassbollar, utvecklingssamtal kvar längre.
Livet får en helt annan vändning och man är inte riktigt beredd. Nu är ens föräldrar till åren och man får börja hjälpa till dem istället..
Nu till något helt annat..:)
Letar efter en bänk att sitta på i vår hall och fick se din du har på bild. Får man fråga vart du hittat den?

Svar: Ja, vad hände? Åren går verkligen undan och det är många olika faser och tider vi går igenom. Vissa saker blir lättare medan andra är man inte beredd på att de ska vara slut. Livet. Bänken finns hos Ellos. Kan länka till den i ett blogginlägg här i veckan. Jag älskar den verkligen! Har haft den i flera år och till både "skohylla", bänk att sitta på, bord och tv-bänk. Funkar till vad som helst :)
Eleni Apostolakis