I SKOGEN

Finns det något mer fridfullt än att traska omkring i en tyst skog där man endast hör surr från myggor och bin? Igår eftermiddag tog vi en tur hela familjen. Jag redo att fylla blåbärshinken och Patrik plockade svamp. Barnen åt så mycket blåbär dom kunde och sprang omkring och lekte runt omkring oss. Om någon för 10 år sedan hade sagt till mig att jag skulle gå i skogen och plocka bär sent en fredag eftermiddag skulle jag skrattat och antagligen tänkt "aldrig i livet". Men så står jag där plötsligt och kunde inte njuta mer utav det. Man förändras helt klart med åren och nog går jag allt mer åt en livsnjutare. Försöker med det iaf och lär mig njuta mer av allt det enkla.
 
 
Jag startade dagen med att sitta och rensa mina blåbär medan Patrik drog iväg redan innan frukost med en kompis till skogen igen. Som han plockar kantareller och redan har vi förvällt och börjat frysa in portionspåsar. Jag myser utav det här. Något mer som är mysigt är att vi är hundvakt ihelgen igen. Är bara någon vecka sedan Rocky var här hos oss men nu är han tillbaka och han verkar trivas väldigt bra här med oss. Så fort Patrik kommer hem ska vi ut hela familjen och köra hinderbana som dom gjort bara en bit bort. Känner att vi behöver komma igång och röra oss lite mera igen. Så nu kör vi.
Jessica Högberg

Det är väl tur att vi kan och får ändra oss😉

Svar: Håller med dig där :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

...och så kommer det fortsätta hela livet om man har mod och ger sig själv tid att lyssna inåt... ( något jag "predikar" för fyrkantiga "cementblock" i min dagliga verksamhet )

Svar: Jag tror det jag med :)
Eleni Apostolakis