MONDAY

Hej på en måndag!
 
Jobbhelgen är nu över och jag har en dag till "vila" innan vi kör igång arbetsveckan igen. En något körigare än vanligt då Patrik åker iväg med jobbet onsdag-lördag. Men tack vare hjälpande händer i form av mor- och farföräldrar så ska vi nog få ihop veckan ändå. Välkommen tillbaks till vardagen.
 
Så, hur startade jag den här lediga dagen? Jo, ställde klockan lite tidigare än vanligt för att hinna få en unge klar till skolan, för att sedan åka iväg för att lämna in bilen för att byta ruta och efter låg min pappa i sin bil med mitt andra barn för att plocka upp mig i värsta morgontrafiken och ta oss hem igen till frukosten. Har sedan jobbat med lite samarbeten, fotograferat, redigerat och så vidare. Varför bara vara ledig liksom? Men jag ser det från den ljusa sidan - Tänk vad tråkigt om man aldrig hade något att göra. 
 
 
Fredagsbuketten står sig fortfarande fint på bordet. Nu ska jag fixa lite här hemma innan min mamma kommer och plockar upp oss. Hoppas solen hittar fram ordentligt och den där värmen som ska komma idag verkligen kommer. Då passar vi på att vara ute tills att bilen ska hämtas igen och Maya kommer från skolan. Sen är det Fotbollsmåndag!
 
Gillar ni förresten att få lite tips på olika fynd och favoriter här på bloggen? Nu har barnkläder varit i fokus i senaste inläggen men tänker mig kanske även saker till hemmet? Eller har ni andra önskemål?
Mimmi

Med Nejlika i fredagsbuketten räcker den till nästa fredag också, en riktig superblomma , fin och din gammelmormor Astrids favorit blomma 😍

Svar: Ja, dom är fina. Fast i den här buketten var det faktiskt priärieklockor. Men även dom har stått sig förvånansvärt bra. Än står buketten på bordet även om den inom kort kommer behöva kastas ut :)
Eleni Apostolakis

Sarah

fina blommor

Svar: Tack!
Eleni Apostolakis