YTTERPLAGG INFÖR HÖSTEN

Inlägget är reklam för Lekmer och innehåller annonslänkar.
 
Det var många som svarade på min fråga via instagram och ville se mer av mina favoriter av barnkläder inför hösten. Jätteroligt verkligen! Jag tänker mig att jag delar upp det lite för att inte göra det allt för rörigt och först ut är ytterkläder inför kallare och blötare väder. Vilket ofta är något av det första man brukar förbereda med när det är dags för ny årstid och barnen ska tillbaka till förskola och skola. Åtminstone hos oss är det så.  Här har jag samlat mina favoriter från Kulings senaste höstkollektion som ni hittar bland annat hos Lekmer.
 
I ett par år nu har jag köpt bland annat skalkläder åt barnen från just det märket och vi har verkligen varit jättenöjda. Dom är inte bara otroligt fina utan även kvalitén har varit väldigt bra och kläderna håller barnen både varma och torra. Ett stort plus för att de är så prisvärda!
 
 
 
 
Som ni kanske förstår finns det massor av olika färger och modeller av både skal- och regnkläder att välja på hos dom. Så det är nästan helt omöjligt att inte hitta något som man verkligen gillar. Jag har redan nu sett ut vad mina barn kommer att få och jag tvekar inte en sekund på att höstens nya skalkläder kommer att bli från Kuling i år igen. Jag har verkligen fastnat för det och rekommenderar det varmt. Dom har även stövlar, vantar, mössor och nu superfina ryggsäckar och pennfodral som jag också blev rätt så förälskade i. Vad tycker ni?
 
Just nu har dom även bra rabatter att ta del av. Använd kod ONLYLEKMER och få:
100 KR RABATT när du handlar för 700 kr, 200 KR RABATT när du handlar för 1000 kr eller
400 KR RABATT när du handlar för 1500 kr.