ÅRETS JULKLÄNNING

Godmorgon eller kanske godförmiddag.
 
Det har varit en helg i högt tempo där nästan ingenting annat än jobb har stått på schemat. Och nu ökar vi öppettiderna från 9-21 på Birsta City hela vägen fram till julafton. Det blir några senare kvällar med andra ord och först ut för mig blir redan idag. Känner hur trött hjärnan är och inte blir det bättre av att ljuset inte visat sig särskilt många timmar den senaste månaden. Att gå helt opåverkad av de tjocka molntäcket som lagt sig över oss och få timmars dagsljus ändå på det går inte helt omärkt förbi. Vi vet att det kommer varje år men tycker ändå lite synd om oss alla som måste stå ut med det här flera månader om året. Men vad ska vi göra? Kämpa kämpa.
 
 
Nu är det vilket fall nedräkning till jullov. Inte för min del, men för resten av familjen. Tänk att Maya idag går sista måndagen för i år. Sista måndagen av höstterminen i trean. Det går så fort. Där på dörren hänger årets julklänning och bara väntar på att det ska bli julafton. Någon mer som bara går och väntar är lilla H som varit med och valt julklänning i år. Åh, den är så fin. Båda tjejerna har fått vara med och välja vad de vill ha till julafton i år. Inte helt oväntat kommer det även röda inslag av t.ex. strumpbyxor. Maya ville inte alls ha klänning i år så hon har vi köpt en jättefin mörkröd jumpsuit i sammet till. Vilken tur också att Nisse kom med adventspaket med först rosetter till håret som de önskat till jul och så klart även svarta glittriga skor som passar så fint till klänningen. Det kommer bli så bra så.
 
Nu är det dags att byta om och göra sig redo för ännu en dag i julruschen. Önskar er en fin start på veckan!
Mimmi

Så fint ❤ Jag skulle nog vilja säga att det är rätt OVÄNTAT att det dyker upp lite rött, haha! 😍

Svar: Haha, ja om jag hade valt det är det ganska oväntat men inte när barnen gör det. Då kommer det gärna med färgklickar ;D
Eleni Apostolakis

Sara

åh vilken fin och drömmig klänning!

Svar: Visst är den väl?! :)
Eleni Apostolakis