FÖRSTA ADVENT

Välkommen du soliga och ljusa måndag. Efter en rätt så intensiv jobbhelg med Black Weekend är jag glad för de här två lediga dagarna som nu kommer. Två dagar där jag har så mycket att stå i så jag inte riktigt vet var jag ska börja. Igår var äntligen den efterlängade första advent. Barnen var så fulla av förväntan och längtan var obeskrivlig. Där satt vi hela familjen bänkade och såg årets första avsnitt av julkalendern innan jag på direkten efter åkte mot jobbet och lämnade dom andra hemma. Men innan det vaknade barnen till adventspaket i sina julstrumpor och under natten hade Nisse flyttat in. Han kom genom skorstenen och hade lämnat fotspår genom hela vardagsrummet. Nu är spänningen olidlig om vad som kommer att ske varje morgon. Idag har vi fått i uppdrag att göra knäck, så det är väl bara att sätta igång.
 
 
Bella

Tänk vad härliga minnen vi ger våra barn om julen. Fast nu så här i efterhand så minns dem knappt detta överhuvudtaget enligt våra "vuxna" barn och tonåringen som fortfarande bor hemma :)
Din fina stjärna du har hängandes i ditt kök får man lov att fråga vart du köpt denna? Så himla fin!
Lycka till med knäcken

Svar: Ja, man får bara hoppas att de kommer att minnas endel utav det. Eller åtminstone minnas barndomen som varm och kärleksfull även om detaljerna bleknar :) <3 Stjärnan kommer från från Watt & Weke. Dom har så himla mycket fint! Tips!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Så nu är den lilla julnissen inflyttad igen! Han styr och ställer en del , hoppas att ni fixar alla uppdrag utan att bli allt för uppstressade.

Svar: Ja, det hoppas jag med, haha.
Eleni Apostolakis