KRANSKVÄLL HOS FLORINA

Dagarna går i ett. I tisdags kväll samlades vi ett gäng instagram-tjejer hos Florina Blommor för att dricka glögg, äta pepparkakor och binda kransar. En jättemysig och härlig kväll på alla sätt och vis. Jag är så glad för alla för möjligheter och nya bekanskaper sociala medier ger. Från den positiva synvikeln, men jag har inte mött så mycket annat än det heller. Vilket jag är tacksam för. Det blev en kreativ kväll men många goda skratt. Det gav mig ny energi och lust. Så härligt!
 
 
Det är en jättemysig liten butik och blomsterhandel dom har hos Florina. Massa fina blommor och saker. Dit måste det bli en tur snart igen. Min lite ojämna krans i tall, gran, eukalyptus och torkade blommor hänger nu fint över kakelugnen. Önskar det kunde vara lite ljusare ute så man kan fota mera rättvist, men det blir helt enkelt inte bättre än såhär nu.
 
Imorse drog jag och min mamma iväg direkt när Birsta öppnade för en tur till Plantagen. Har världens roligaste samarbete på gång så vi var och ordnade med både julgran och en massa julblommor. Sedan drack vi lite glögg tillsammans för att värma oss efter en kylig tur. Så himla mysig start på helgen. Nu ska det sättas igång och bakas och fixas med blommor. Ingen tid att förlora. Hoppas ni får en fin lördag!