NU ÄR DET JUL I VÅRT HUS

Med mindre än två veckor kvar till julafton känner jag att vi har rätt så färdig pyntat inför julen. Alla julklappar är köpta. Nu ligger det mesta inslaget och klart under granen. Granen som för övrigt fick flytta in i söndags och under måndagskvällen pyntade vi den hela familjen med julmusik, glögg och en sprakande brasa. Då var mysfaktorn hög. Det känns otroligt skönt att vara klar då mina lediga dagar fram till julafton inte är många. Nu kan vi istället njuta och mysa av den tiden tillsammans och det var precis så jag ville ha det. Göra lite mer knäck, titta på julfilmer, dricka glögg, äta pepparkakor och umgås. Kunde inte önskat något annat just nu.
 
 
Idag har jag och lilla H varit lediga så vi tog en tur till Birsta med min mamma. Ordnade med lite ärenden och fördrev tiden en stund medan Maya var i skolan. Imorgon är vi också lediga och då ska jag gå till min syster och få fina julnaglar. När allt tajmar så bra och man slipper stressen. Finns inget bättre. Det enda jag ser lite extra mycket fram emot nu är hur jag längtar till att ta långa härliga promenader och få känna solen i ansiktet. Snart vänder det och vi går mot ljusare tider igen. Tanken är så härlig när vi just nu befinner oss i det mörkaste mörkret. Men snart, snart. Även om vägen tillbaka är lika lång.
Mimmi

En dag i taget, en timme i taget, så ska vi erövra ljuset igen...💗

Svar: Ja, så är det <3
Eleni Apostolakis

Mamma

😍❤️❤️

Svar: <3
Eleni Apostolakis

Bella

Låter skönt att ha allt klart..här är det ju tradition på att vara ute i sista minuten som alltid. Måste bryta den traditionen snart :)
Har du gjort vimpeln själv som du dekorerat granen med eller finns den att köpa? Har sett såna med beige vimplar men hittar dem inte någonstans.

Svar: Ja, det är skönt. Skulle inte hinna med mig alls annars. Men förstår ändå er tradition ;D Vimplarna har jag gjort själv för ett par år sedan. Jättenkelt. Vanligt lite hårdare vitt papper och ett jutesnöre. Tadaa! :)
Eleni Apostolakis

Bella

Åh, tack snälla för svar! Jag får fixa ett med oblekt papper då..Tadaa :)
Adventsljusstaken i beige du har på skåpet vart har du köpt den någonstans? Förlåt för mina frågor men älskar verkligen din stil :)
Kram

Svar: Tusen tack! Är bara glad för dina frågor och att du gillar det jag gör :) Ljusstaken är från joxet. Hoppas er jul varit fin och god fortsättning. Kram
Eleni Apostolakis