SÅ GICK DET MED DET

När min efterlängtade lediga onsdag kom så hade jag en enda plan - att göra ingenting. Tänkte innan att det skulle vara så skönt att bara ligga på soffan, mysa med Hanni och kanske titta på någon film. Nu har jag gjort ungefär allt utom just det. Vi satte igång och torka apelsinskivor, satte nejlikor i apelsiner, storstädat hela hemmet, tvättat, kokat knäck, fikat julfika med tjejerna när Maya kom hem från skolan och laga mat. Nu är klockan snart 19 och än ligger den där soffan en bit bort. Ska hoppa in i en dusch och plocka i ordning lite sedan kanske det blir till att se något bra på tvn och göra ingenting. Men det har trots allt varit en riktigt härlig dag och ibland får man mer energi av att göra saker än att faktiskt inte göra någonting alls.
 
 
Har fått någon allergisk reaktion som bara blivit värre senaste dagarna. Hela kroppen kliar och känns obehaglig. Ögonen är alldeles röda och klias så jag håller på bli tokig. Både näsa och ögon rinner. Utslag i ansiktet och på överkroppen. Var länge sedan jag kände av allergin så här mycket. Trots att jag tagit allergimedicin så verkar det inte hjälpa det minsta. Har kastat ut alla hyacinter ifall det är dom jag känner av tänkte jag. Tråkigast av allt vore väl om jag är allergisk mot julgranen. Men då tänker jag banne mig härda ut i några dagar till, för snart är det jul.
Jessica Högberg

Säg som det är, du kan inte göra ingenting;) Tråkigt med allergin, hoppas det går över <3

Svar: Haha, det är nog ganska sant. Har väldigt svårt för att göra ingenting ;D Hoppas ni haft en fin jul! Och god fortsättning.
Eleni Apostolakis

Mimmi

Hoppas det är granen, då är det snart övergående...

Svar: Hoppas det med.
Eleni Apostolakis

Jessica Högberg

Tack det samma💕💕💕