DEN FINASTE OCH MEST FÖRVIRRANDE

Vilken vecka det varit. Många tankar, funderingar och hjärnan glömmer sådant som jag normalt annars aldrig glömmer. Men så kan det vara ibland. Stundvis undrar man bara vad det är som händer. Men när det är saker som man själv inte kan påverka så får man bara vänta och se. Ungefär så. En så förvirrande vecka!
 
Igår var jag på utvecklingssamtal med min skoltjej. Hälsade på ute hos mamma och pappa där Hanna var under tiden. Lägenheten fotograferades också där emellan. Idag har vi varit ute en stund och legat under gungorna både jag och Hanna då det bara är blank is överallt. Det är inte ens roligt att vara ute nu när det är något mellanting mellan vinter och vår. Går inte att göra varken det ena eller andra riktigt. Efter en stund gick vi vilket fall bort till Mayas skola för att hämta hem henne och hjälpa till att bära hem både skidor och stavar. Dom har haft friluftsdag och åkt lilla vasaloppet så tror hon är ganska nöjd efter dagen. Och medan alla andra är på väg hemåt och inväntar helg så ska jag åka mot jobbet om mindre än en timme för att påbörja min jobbhelg.
 
 
 
Före jul hade jag turen att vinna ett presentkort hos Kurragömma. Det mesta som jag hade planer på att köpa tog dessvärre slut innan jag hade fått mitt presentkort så jag kunde nyttja det. Men något som jag velat köpa hur länge som helst är posters från Mrs Mighetto. Så förutom en födelsedagspresent som ligger undangömd till Hanna så fick det bli den här jättefina postern. Den är så fin så jag måste gå in och titta på den flera gånger om. Hur den målats och kvalitén gör den till något alldeles extra, så nu ångrar jag lite att jag inte tog en till in till Hannas rum. Men det får bli en annan gång. Nej, dags för mig att göra mig redo för en kväll på jobbet. Fast just nu känns det mest som, "jag måste sova nu" trött. Trevlig helg!
sarah

fin bild =)

Svar: Tack!
Eleni Apostolakis

Mimmi

De är verkligen bedårande och trolska de där motiven, även om det finns motiv med lite väl mycket ögon, jag kan tänka mig att man kan känna sig lite iakttagen... Den här var verkligen fin...