ONT I SJÄLEN

Det är så vackert ute så det nästan gör ont i själen av att vara inne. Med en värmande (!) sol och bara ett par minus grader så skriker nästan kropp och knopp efter att komma ut. På förmiddagen åkte vi ner till stan för att jag skulle fotografera mig och skicka in förnyelse av körkort. Äntligen ligger det i brevlådan och jag kan bara vänta hem mitt nya körkort som varit borta nu i snart två veckor. Så check på den! Sedan var det bara att åka hem och laga till någon lunch. Tänkte vi skulle ut och jaga solen men då jag inte vet exakt vilken tid Maya skulle komma hem från skolan idag så har jag inte vågat ge mig iväg. Nu vet jag att hon slutade den senare tiden eftersom hon inte kommit hem än, men nu börjar solen försvinna bakom berget. Så typiskt. Det får väl bli en kvällspromenad i mörkret istället.
 '
 
Det är väldigt sällan jag köper någonting som är bara till mig själv. Kläder, väskor, skor, ja allt sådant ligger allt som oftast längst ner på priolistan och köps säkert knappt varje år. Till mig alltså. Men den här fina runda väskan är mitt senaste inköp från Åhléns Outlet. Sällan jag hittar sådana saker som jag känner att jag bara måste ha. Men där var den. En ny favorit.
4
Felicia

Man vill ju så gärna ta till vara på dagar som dessa, när solen lyser i vinterlandskapet. Så vackert. Kvällspromenader är ju vackra de med, med kristallerna som blir i snön.

Mimmi

Det droppade av taket och bildades istappar idag...

Mimmi

...och VÄSKAN är ju jättefiiiin!

Svar: Tack! Tycker om den!
Eleni Apostolakis

Denise Taylor

Snygg väska! Ibland behöver man få unna sig :D

Svar: Tack! Visst är det väl så?! :)
Eleni Apostolakis