SIDSJÖN

Vår fina lilla sjö nästan mitt i Sundsvall. Perfekt sträcka för alla motionärer oavsett om man springer, går eller åker skidor. Trist bara att det även verkar vara många hundägare som går där som inte tar reda på efter sina hundar. Mindre trevligt, usch!
 
Sidsjön är annars en av våra favoritpärlor både på sommaren och vintern. Vi tog och packade med oss fika för en tur dit efter frukost. Maya och Patrik åkte skidor medan jag gick en promenad runt och drog Hanna på snowracern bitvis. Vi stannade till och fikade på en bänk efter vägen och avslutade med att mata änderna. Så mysigt och härligt!
 
 
Känner ni igen den där skäggiga gubben här ovan? Nästan så inte jag gör det, haha. Men även han har fångats på bild idag för ovanlighetens skull. Nej, nu är det dags för mig att köra lite rörelseteknik och bålstyrka. Känner att jag börjat dragit på mig en förkylning så det får bli ett lugnt pass idag. Igår blev det både danspass och promenad men det största utav allt från gårdagen är att jag både lärde mig öppna motorhuven, fylla på spolarvätska OCH byta lampor på bilen. Tack pappa och youtube för instruktioner! Händig kvinna reder sig själv som man brukar säga, haha.
Mimmi

Men det är ju precis som vår "ankdamm" här i Hudik - Lillfjärden. Snart MELLO!!! 😊

Svar: Så mysigt att de finns :)
Eleni Apostolakis