VABRUARI

Gårdagen innehöll kalas i dubbel bemärkelse. Hanna var på sitt allra första kompiskalas och så firade vi min älskade pappa som fyller år idag. Efter kalaset kom en dunderförkylning med jobbig krupp för Hanni. Men även Maya har hostat halva natten och jag är inte långt bakom de andra två. Så idag blir det en massa mys för mig och mina tjejer. Vabruari it is.
 
Tänk att vi fick två barn som båda får krupp så fort de blir förkylda. Nu är Maya så stor så det har i stort sätt växt bort, men Hanna har det riktigt kämpigt fortfarande. Det blir till att sitta inlindad i täcken vid balkongdörren av och till under nätterna. Det låter så otroligt jobbigt att andas. Huga, lilla vän, vad ont det gör i mamma hjärtat. Men humöret verkar ändå vara bra så det får vi vara glada för.
 
 
Här får ni en titt in till Hannas rum också. Blev så mysigt vid sängen med gardinerna och fåglarna. Men resten av rummet ändras om stup i kvarten. Tror jag har en idé på vad jag ska göra. Kanske jag fortsätter fixa lite medan tjejerna ligger i soffan och tittar på film. Om jag orkar vill säga. Tvätten måste först tas tag i.
2
Karolina

Hon har så fint rum. Vart har du hittat den fina mattan någonstans?

Svar: Tack! Den kommer från Ellos :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Tråkigt att det skulle sluta så, med ett krassligt gäng😩😩 Men den minsta kalaspinglan var tapper på söndag trots allt....💓

Svar: Ja, det var hon verkligen! Hoppas vi inte smittade ner er <3
Eleni Apostolakis