VILKEN CIRKUS

Hela gårdagen var som en cirkus från början till slut. Ingenting gick vägen. Min pappa ramlade och slog sig tidigt tidigt på morgonen så han fick åka in till sjukhuset. Tack och lov gick det bra förutom bruten handen och ihop limmat jack i ögonbrynet. Barnen som egentligen skulle vara med mormor igår fick det så klart ändras för. Så samtal till förskola och skola för att be om att få ändra tider och meddela till hon som redan var i skolan. Nycklar som "tappades bort" och som tur är återfanns idag men med en unge som påstod sig inte komma in hemma efter skolan. Glömde lägga ur bilbarnstolar till Patrik som skulle skjutsa barn till dansskola igårkväll. Glömde också att åka och köpa en födelsedagspresent som jag hade tänkt för att slippa åka ut till Birsta under min lediga helg när jag alltid är där ute annars. Telefonen ringde runt runt mest hela tiden och allt flöt bara så otroligt dåligt så den inre stressnivån låg högt. Tack för att det är fredag och att jag har långhelg nu!
 
 
Men oavsett gårdagens kaos så var det alla hjärtans dag. Fick en go alla hjärtanpresent av min fina vän och kollega Linda och när jag kom hem så hade min andra halv köpt blommor, mitt favoritgodis och en inredningstidning. Vi som aldrig har gett varandra något tidigare den här dagen, så jag blev glatt överraskad.
 
Nu har vi en härlig långhelg att se fram emot. Jag ska ta långa promenader, träna, mysa med familjen och dubbelt upp med kalas. Kanske blir det lite hemmafix också. Antagligen. Det är sällan jag kan låta bli.
1
Mimmi

Verkligen läge för långhelg och att ANDAS. Jag sitter och rullar tummarna medan det kryper två killar i hallen och lägger golv och bara gör den så SNYGG!!! Men snart bär det iväg till jobbet...